Díky moderní technologii má dnes náš pivovar denní výstav 3000 litrů piva, díky tomu můžeme udržovat náš sortiment piva opravdu široký a bohatý na různě pivní druhy. Při výrobě piva dodržujeme výrobní postupy a nedovolíme si práci nijak ulehčit. Poctivost a řádná péče o pivo v každé fázi výroby je pro nás závazek, který plníme již od roku 2006.
V roce 2011 jsme instalovali novou automatickou plnící linku na láhve. To umožnilo rozšířit výrobu a zajistit kvalitní plnění našich nepasterovaných, nefiltrovaných piv.
Několik let na pivní scéně a podrobné zkoumání v zahraničí nás v roce 2020 přivedlo na myšlenku plnění piva do plechovek. Tuto myšlenku jsme zrealizovali v lednu 2021 a pořídili jsme plnící linku na plechovky.
Tyto moderní technologie nám umožnují vyšší trvanlivosti a možnost rozšíření prodeje i mimo ČR a export do cizích zemí má dnes pro nás již velký význam.
Našrotujeme slad, vystřeme a vaříme dle nastavené receptury.
Na konci várky provedeme chmelovar.
Přidáme pivovarské kvasnice
a 7–10 dní probíhá na
spilce řízené kvašení
v otevřených kádích.
Zde pivo 1–2 měsíce odpočívá a zraje.
V pěkném chládku 4–6 °C.
Hotovo, stáčíme.
Do plechovek, skleněných lahví a sudů 15, 30, 50 litrů.
Po zhruba 2 měsících od skladu sladu
do skladu hotového piva.